2003

ΠΡΩΤΟ RED BULL AIR RACE

Το πρώτο Red Bull Air Race στο Airpower 03.

Αυτό το event βασίζεται στο συνδυασμό στοιχείων αεροβατικών με την πρόκληση ενός αγώνα. Όλα κρίνονται από την ευελιξία, την ακρίβεια και την διαχείρηση της έντασης,την ώρα της πτήσης με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Το αποτέλεσμα είναι μια εντελώς νέα κατηγορία αεροβατικών.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ Red Bull Air Race

Hangar-7 Salzburg Airport

Το Hangar-7 στο Αεροδρόμιο του Salzburg, είναι ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό έργο τέχνης. Αρχικά είχε σχεδιαστεί για να στεγάσει την ολοένα αυξανόμενη συλλογή ιστορικών αεροπλάνων των Flying Bulls και είχε επίσης γίνει συνώνυμο της avant-garde αρχιτεκτονικής, της μοντέρνας τέχνης και της υψηλής γαστρονομίας. Η κατασκευή σε σχήμα πτέρυγας - ένας εκπληκτικός συνδυασμός από γυαλό και ατσάλι - δένει τέλεια με το τοπίο. Από την έναρξη της λειτουργίας του, το Hangar-7 έχει εξελιχθεί σε διεθνές hotspot για τους λάτρεις της ιστορικής αεροπλοΐας. Είναι επισης ένα επιτυχημένο εκθεσιακό κέντρο: κάθε τρεις μήνες το HangART-7 παρουσιάζει σύγχρονη τέχνη από μια διαφορετική χώρα. Κάθε event έινια τόσο ξεχωριστό όσο και το γκουρμέ εστιατόριο, το οποίο αιχμαλωτίζει την πελατεία του με την υπέρτατη μαεστρία του στις διεθνείς γαστριμαργίες.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ Hangar-7

Red Bull X-Alps

Αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή διάσχιση των Άλπεων: είναι μια περιπέτεια, μια αποστολή και ένας αγώνας." Hannes Arch

Το πρώτο Red Bull X-Alps, που πραγματοποιήθηκε το 2003, έφερε μια νέα διάσταση στο adventure racing. Δεκαεπτά αθλητές αψήφησαν το -πανω από - 1.200 μίλια ταξίδι από τον παγετώνα του Dachstein ατην Αυστρία, μα μόνο τρεις κατάφεραν να τερματίσουν στο Μονακό μέσω τριών σημείων ελέγχου, στο Zugspitze της Γερμανίας, το Mont Blanc της Γαλλίας και το Mont Gros.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ Red Bull X-Alps

Δες όλα τα χρόνια