ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Παράγει λιγότερες εκπομπές CO2

Το Red Bull Energy Drink ταξιδεύει προς τον προορισμό του κυρίως με τραίνο και πλοίο. Χρησιμοποιούμε φορτηγά μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Από τη στιγμή που τα κουτάκια μας είναι συμπαγή και ελαφριά, είναι πιο αποτελεσματική συσκευασία μεταφοράς σε σύγκριση με τα PET ή τα γυάλινα μπουκάλια.

Γυάλινα Μπουκάλια
χρειάζονται 40% περισσότερο χώρο
Μπουκάλια PET
χρειάζονται 30% περισσότερο χώρο
Το Κουτάκι μας
ελαφρύ και συμπαγές

Μεταφορά σε περισσότερες από 171 χώρες σε όλο τον κόσμο

Μόλις τα κουτάκια Red Bull γεμίσουν, μεταφέρονται από την Αυστρία και την Ελβετία σε περισσότερες από 171 χώρες διεθνώς. Τα κουτάκια ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις, όπου είναι δυνατό με πλοίο ή τραίνο. Η μεταφορά με φορτηγό είναι η τελευταία επιλογή όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος παράδοσης - παραμένει προτεραιότητα της Red Bull να διαθέτει όλο και περισσότερο τις μεταφορές στις σιδηροδρομικές μεταφορές και τη ναυτιλία  

Το κουτάκι είναι η ιδανική συσκευασία μεταφοράς

Το κουτάκι μεταφέρεται εύκολα χάρη στο σχήμα του και το μικρό του βάρος. Έτσι, μπορεί κανείς να πει πως το κουτάκι είναι η ιδανικη συσκευασία μεταφοράς, ειδικά όταν συγκρίνεται με άλλες μορφές συσκευασίας: εξοικονομεί περίπου 40% σε φορτία σε σύγκριση με τα γυάλινα μπουκάλια και 30% σε σύγκριση με τα μπουκάλια PET. 

ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ