ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ WALL-TO-WALL

Εξοικονομεί πόρους μέσω μικρών αποστάσεων

Εκτός απ' το να χρησιμοποιούμε το 80% της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, υλοποιήσαμε αυτό που λέγεται γραμμή παραγωγής Wall-to-Wall στον τόπο παραγωγής. Αυτό σημαίνει πως τα κουτάκια μας κατασκευάζονται και γεμίζονται στην ίδια τοποθεσία - βοηθώντας έτσι να εξοικονομήσουμε πολλά χιλιόμετρα μεταφοράς. Εφόσον δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε άδεια κουτάκια στην τοποθεσία γέμισης, μειώνουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα σημαντικά!

Η παραγωγή Wall-to-Wall εξοικονομεί περισσότερους από 11.845 τόνους εκπομπών CO2κάθε χρόνο.

Τι σημαίνει Wall-to-Wall σε αριθμούς;

Περίπου 5,2 δισεκατομμύρια κουτιά ετησίως δεν χρειάζονται περαιτέρω μεταφορά μέχρι να είναι έτοιμα να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις προς τον τελικό τους προορισμό. Αυτό εξοικονομεί τις ισόποσες εκπομπές περισσότερων από 26 300 φορτηγών που θα ταξίδευαν 7614 χιλιόμετρα το καθένα ή πάνω από 16,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα το χρόνο. 

Περισσότεροι από 11.845 τόνοι από εκπομπές CO2 εξοικονομούνται κάθε χρόνο, χάρη στη μέθοδο παραγωγής Wall-to-Wall. 

Μια βάση παραγωγής που εξυπηρετεί όλο τον πλανήτη

Το εργοστάσιο της Red Bull στην κεντρική Ευρώπη προσφέρει πολλά προνόμια:

Η Red Bull μπορεί να εγγυηθεί ότι το προϊόν της φτάνει στην ίδια υψηλή ποιότητα σε όλο τον κόσμο χάρη στη διαδικασία παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας και τη χρήση συστατικών υψηλής ποιότητας όπως τοπικό, αλπικό νερό. 

Νέες αποτελεσματικές τεχνολογίες – που την ίδια στιγμή μας βοηθούν να διατηρήσουμε τους φυσικούς πόρους- μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα. 

Η ενέργεια που χρησιμοποιείται για την παραγωγή προέρχεται από την περιοχή: περίπου 80% προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας – και εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε αυτό το νούμερο με κάθε τρόπο. 

ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ